Posted in Reisfotograaf, Reisfotografie

Reisfotografie, Vamos a Valencia

Afgelopen september heb ik een aantal dagen in Valencia mogen vertoeven om in samenwerking met Features&More een reisreportage over Valencia te produceren.

Valencia in september, nog een heerlijke temperatuur van rond de 30 graden Celsius, en dus magifiek om in deze prachtige authentieke stad 5 dagen mijn hart op te halen. Met de totale vrijheid om deze reisreportage invulling te geven voelt het bijna als vakantie. Echter, uiteindelijk moeten er toch zo'n 150 prachtige beelden te bewonderen zijn die gezamelijk het verhaal van Valencia vertellen. Juist op het onbekende en authenieke van Valencia wilde ik in deze reportage de nadruk leggen. Dus niet de bekende high-lights, maar de onbekende plekjes. 

Dit avontuur begon dus eigenlijk al weken eerder, gewoon in Nederland. Gewapend met internet, mail en telefoon contacten gelegd in Valencia om op zoek te gaan naar het onbekende. Onbekende boetiekjes, bijzondere restaurantjes en de mooiste plekjes, die heb ik proberen op mijn eigen wijze weer te geven. Een sfeervolle, bijzondere en warme reportage als uiteindelijlk resultaat.

In samenwerking met Features&More is deze reisreportage later te bewonderen in toonaangevende magazines over de gehele wereld.

Een klein voorproefje....